Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oversigt: Affiliate websites i Danmark

Skal du i gang med affiliate marketing?

I dag er det betydeligt svære at komme ordenligt i gang med at skabe en god omsætning på affiliate. Det er det bl.a. fordi der er flere og flere webshops der er kommet til, hvilket gør at der skal kæmpes om at ligge nummer 1. på de forskellige publiceres hjemmesider.

For at ligge nummer 1. på de forskellige affiliate hjemmesider kræver det flere ting. Primært kræver det at du er konkurrence dygtig på dine produkter, du har et godt produkt feed som er læse venligt.

I denne artikel vil jeg ikke snakke så meget omkring hvad du skal gøre for at blive en stor spiller som webshop eller website på affiliate markedet, men mere omkring hvilke publicer der findes her i danmark.

Liste over nogle af de største i danmark

Hjemmeside:Kategori:Publicer:
Toppricer.dkForbrugsvare & BoligNilio.dk
Forbrugsguiden.dkForbrugsvare & BoligObsidianmedia.dk
Forbruger-test.dkForbrugsvareObsidianmedia.dk
Bedste10.dkForbrugsvareObsidianmedia.dk
Babyhelp.dkBabyudstyrWebels
Opholdsguiden.dkOphold & OplevelserNilio.dk
PriceRunner.dkForbrugsvarePriceRunner
BoMagasinet.dkBoligObsidianmedia.dk
Bedst-i-test.nuForbrugsvareAccolade AB (PriceRunner)
Fitpilot.dkTræning & SundhedNilio.dk
Tildenlille.dkBabyudstyrMeresalg.dk
Mitophold.dkOphold & OplevelserSæbeboblefabrikken
Kondition.dkTræning & SundhedPrivatejet
Kaffe-eksperten.dkKaffeudstyrThorsen Online Consulting
Techmatch.dkElektronikPrivatejet
Gamingmagasinet.dkGamingToft Digital ApS
Barnetstid.dkBabyudstyrNilio.dk
Haveunivers.dkHave & UdemiljøPrivatejet

Dette var en mindre oversigt over de større affiliate sites i Danmark. Hvis du operer i en af de kategorier som er nævnt, vil jeg stærkt anbefale at starte med at opsøge kontakt til disse websites. Fandt du ikke nogle affiliate website i din branche, er du mere end velkommen til at smide en kommentar, så finder jeg dem til dig.

Har du svært ved at overskue kontakten med publicer eller at komme igang med affiliate marketing? Så tag fat i mig på: simon@simonbent.dk

Hvordan får jeg kontakt til de forskellige publicer?

Den bedste måde på at opnå kontakt til affiliate sites er at kontakte dem via kontakt formular eller igennem deres business mail eller telefon nummer.

Hvis det ikke lykkes vil jeg anbefale at begynde at optimere på dit webshop program. Enten ved at lave bedre aftaler (Højere provisionsats eller lead pris) og optimere dit produkt feed, så din webshop er interesant for publicere at benytte.

Som affiliate website kigger man ofte efter nye samarbejdespartnere og opdateringer på forskellige webshops programmer, for at finde de bedste deals. Så derfor er det vigtig at være tilstede og have dine ting i orden. Et affiliate website har ikke tit til at bruge kræfter på dårlige webshops, da de tjener mindre på dem.

Jeg håber dette overblik hjælp dig med at komme i gang med affiliate marketing. Du er mere end velkommen til at smide en kommentar herinde, hvis du har spørgsmål eller andet.

Oversigt over alle affiliate partners der er i danmark

1 Comment

  • Søren Pedersen
    Posted 24. januar 2022 at 15:12

    Mange tak for en oversigt, synes tit det har været svært at finde frem til de forskellige affiliate websites.

Leave a comment